Årets Frivillig i Geografisk Haves Venner blev udnævnt til fejringen af foreningens 30 års jubilæum, søndag d. 9. september 2018.

Prisen gik til Mona Bak – OG – Egon Bak.

Mona har lavet et stort stykke arbejde i bestyrelsen i flere år – har været referent og aktiv i mange udvalg. Hun har taget kærlig hånd om vores frivillige – og har altid haft blik for den enkelte. Hun har hentet doner-planter til vores markeder og stået for vanding. Hun har lavet arbejdsplaner til markederne og stået for indkøb, forplejning og hjemmebag. Hun har lavet smukke buketter og dekorationer til div. arrangementer og meget mere.

Egon er primus motor for handyman-gruppen. Med ro og snilde reparerer, fikser og finder han en løsning på diverse problemer. Han står for gravering af skilte til haven. Han reparerer og står for udlån af vores pavilloner. Han har hentet doner-planter til vores markeder og har været med til opsætning til div. markeder. Han har været hjælper til Kamelia dage, Sankt Hans, Lysfest og mange andre arrangementer – og er altid stabil og hjælpsom.

Bestyrelsen i GHV har indstiftet prisen i år. Den gives til et medlem af GHV, der har gjort eller gør en forskel for foreningen. Fremover vil den blive overbragt hvert år til generalforsamlingen (næste gang i 2020). Medlemmer af GHV kan i løbet af året indstille medlemmer til prisen. Bestyrelsen vælger årets vinder.